T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Bahçelievler Şehit Osman Yıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

+1 fark ile daha sempatik ve özeller...

21 MART DÜNYA DOWN SENDROMU  FARKINDALIK GÜNÜ kapsamında Kazım Beyaz Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerini misafir ederken oldukça eğlenceli ve samimi anlar geçirdik. Katkılarından ve emeklerinden dolayı tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Sahipsiz vatanın batması haktır. Sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır.

AIIah bu miIIete bir daha İstikIaI Marşı yazdırmasın.

Mehmet Akif ERSOY

Mrt

Okulumuz 11- A sınıfı ile Afad Başkanlığı'nın 29 Şubat 2024 tarihinde  koordine ettiği AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ'ne katıldık.

Kas

"Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu 10 Kasım'da da Atatürk'e olan bağlılığımızı ve sevgimizi ortak düşünce ve duygularla bir kez daha dile getiriyor, büyük önderimizi özlemle anıyoruz. "

Kas

29 Ekim 1923'te milletimizin azmi ve kararlılığıyla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, 100 yıl boyunca büyüdü, gelişti ve ilerledi. Geleceğe umutla bakıyoruz. Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun !

Tem

15 TEMMUZ mücadelemizin zirvesi, şanlı milletin zaferidir! Gururumuz, kahramanlarımız 15 Temmuz şehitlerimizi, darbecilerin durdurulmasının sene-i devrinde dualarla, hasret ve özlemle anıyoruz.

Mrt

9 Eylül 2012'de Şırnak'ta vatani görevini ifa ederken şehit olan ve okulumuzun eski öğrencilerinden Şehit Osman YILDIZ'ın kabrini ziyaret ettik.

Şehidimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, kederli ailelerine sabırlar diliyoruz.